vlees

Koken van vlees voor een geweldige maaltijd

Vroeger aten veel mensen gewoon geen vlees. In feite werd het toen beschouwd als een extravagante delicatesse en een voedsel dat alleen geschikt was voor de rijken.

Vlees moet langzaam mogen koken, en het vlees mag nooit worden gewurgd of gekookt bovenop de andere ingrediënten. Vlees mag nooit koud worden geserveerd. Tegenwoordig koken barbecuerestaurants zelfs prime rib als onderdeel van hun speciale menu-items, maar de traditie van het langzaam koken van vlees heeft zijn oorsprong in het hebben van hardere, minder gewaardeerde stukken vlees.

PASSELOIN, FILET MIGON, PASSELOIN TOPS De lijst met slachtafgifte die wordt gebruikt bij het grillen. Sommige stukken vlees, zoals biefstuk, kalkoen en lamsvlees, moeten langzaam en voorzichtig worden gekookt, zodat de sappen niet ontsnappen en het vlees bederven. Renderloin moet vooral langzaam worden gekookt omdat het vetgehalte veel hoger is dan die van de andere sneden. Ook vereist varkenshaas speciale technieken bij de bereiding, omdat het vet moeilijk vloeibaar te maken is. Er zijn verschillende manieren om de snede voor te bereiden, die allemaal afhangen van of het wordt gedaan met een grill of een pan.

De beste stukken om te grillen zijn kipfilets, varkensribbetjes en biefstuk.

Als u uw ribben grilt, kunt u het doen met kipfilets of kleine stukjes varkensribbetjes, afhankelijk van de maat die u tot uw beschikking heeft. Als je wilt gaan voor kippenborsten, dan kun je ze op smaak met zout en peper en ze ongeveer een uur vóór koken marineren in rode wijn, sojasaus en sesamolie.

Barbecue-kip kan ook worden gekookt met verschillende soorten kruiden om de gewenste smaak te bereiken. Een goed barbecue-recept zal je altijd het gebruik van smaakmakers vertellen. Deze omvatten hete saus, knoflookpoeder, peper, chili poeder, zwarte peper, uien, warme mosterd, Dijon mosterd en barbecuesaus. Als je op zoek bent naar een eenvoudig maar smaakvol stuk vlees, dan kun je het vlees een nacht marineren in bier of barbecuesaus en het twee uur op een houtskoolbarbecue grillen voordat je het serveert.

Steaks zijn ook een geweldige manier om een heerlijke maaltijd te bereiden. Hoewel veel van de goedkopere stukken vlees niet zo aantrekkelijk zijn als ze worden gesneden voor een geweldige biefstuk, zijn er enkele dure bezuinigingen. Omdat steaks tijd nodig hebben om te koken, kunt u heerlijke steaks maken door ze te stoven. Je kunt het vlees een nacht marineren en in een middelgrote pan op het vuur koken tot het gaar genoeg is om op te eten. Een ander geweldig idee is om de biefstuk op de grill te leggen totdat hij bijna van het bot valt, en dan aan de kook te brengen en om te draaien, zodat het gaar wordt in de sappen die het tijdens het pocheren heeft verzameld.

Als je op zoek bent naar geweldige stukken vlees, vergeet dan niet de ribbenkast. Er zijn verschillende geweldige keuzes voor ribben, waaronder gebraden vlees, schenkel en suikermaïs. Bij de meeste recepten wil je de ribben in enkele minuten koken. Echter, met enkele geweldige ribbenrecepten, zoals brunchy bbq-ribben, kunt u de ribben bakken en ze koud dragen of ze roken. Hoe dan ook, je zult zeker dol zijn op je nieuwe barbecueribben!

Klik om meer te lezen: Cool To Meat You